Bruksanvisning / Hva vi tilbyr:

VolvoVi har gode avtaler hos autoriserte merkeleverandører i Sverige, og har bygget opp gode kunnskaper om de bilmerker vi formidler. Vår konfigurator er laget slik at du kan sette sammen din egen bil på slik du selv ønsker den. Vi har laget nettstedet fra bunnen av, og er det noe du savner må du bare ta kontakt.

 1. Velg modellen du vil se nærmere på. Meny ute på venstre side av forsiden eller under menyvalget "Nybil konfigurator" øverst til venstre.

  Under bildet av bilen finner du nå en rekke motoralternativer, med en angitt pris. Prisen her gjelder for basismodell og/eller spesifisert modell. Bilen er her beskrevet med motorstørrelse/type, hestekrefter og gear-løsning. For noen biler er utstyrsnivå angitt allerede her.

  De ulike bilmerkene opererer med ulike utstyrs-nivå-betegnelser. 
  • For Volkswagen heter utstyrsnivåene Trendline, Comfortline, Sportline og Highline. 
  • Toyota bruker benevnelsene Terra, SOL, SOL Pluss og Excecutive. 
  • Volvo har tre utstyrsnivå: Kinetic, Momentum og Summum.
  • Skodas kaller sine utstyrsnivå  Ambiente og Elegance. (noen biler også i "Sport")
  • Audi har ingen slike utstyrsnivå-navn, her finner du en del gunstige utstyrspakker på alle modeller i stedet.

  Det er viktig å merke seg at siden bilene kommer fra Sverige vil det være enkelte avvik mellom norske motor/utstyrsnivå og hva vi tilbyr. Spesielt ser vi dette gjelder på Volkswagenmodellene. Dersom du ikke finner din ønskede motor i sortimentet - spør oss gjerne, men det har i regelen naturlige årsaker.
  Valgene du foretar på hver side kan ha innvirkning på hvilke valg du kan foreta videre i utrustningsprosessen. 
  Våre anbefalinger er merket med grønn ramme. Dette er alternativer vi ser på som prisgunstige, å være av særlig kvalitet eller som øker bilens verdi i andrehåndsmarkedet. 

 2. VolkswagenNår bil og motorstørrelse er valgt fører vi deg videre til valg av lakkfarge. Det vil alltid være minst en lakkfarge som er inkludert i grunnprisen. Noen farger er dyrere, for enkelte modeller (spesielt Toyota) kan fargevalget medføre en prisreduksjon. For noen farger er det angitt særlige egenskaper/begrensinger. Enkelte modellers parkeringssensorer leveres kun til metallic-lakk til dømes. 

 3. Neste valg er interiør. Dette er seter og farger i kabinen. Her kan det være flere begrensinger å legge merke til. Mange bilmodeller leveres med egne seteserier til utstyrsnivåene, og valg av seter tilhørende et utstyrsnivå må følges opp med valg av tilsvarende utstyrspakke.

 4. Når modell, farge og interiør er valgt kommer du til siden for originalmontert utstyr. Har legger du til de detaljene du selv ønsker fra utstyret vi tilbyr. For de ulike bilmerkene er det ulik mengde utstyr du kan velge mellom her. For Toyota vil eventuellt utstyrsnivå du har valgt tidligere vil være haket av allerede.

  Noen valg har vi krysset av for allerede. Dette er utstyr som enten er standard på våre modeller men ikke i Norge, eller motsatt. 
  Dette er den eneste siden du blir bedt om å klikke et bestemt sted for å gå videre, nederst på siden står det "Neste".

 5. MercedesPå siste side er bilprisen oppe til venstre justert med alle valg du har foretatt deg, og du blir bedt om å legge igjen navn, mobilnummer og postnummer.

  Vi vil deretter gå igjennom alle valgene du har foretatt i løpet av byggeprosessen før vi sender deg det endelige tilbudet. Dette for å sikre at bilen kan leveres slik du har satt den sammen. Typiske utfordringer er setevalg mot utstyrspakker og flere valg av samme utstyr (mye utstyr finnes i utstyrspakker og som frittstående valg) .

  Så sender vi deg en ID og passord på en tekstmelding til mobilnummeret du oppga. På siden du kommer til gjennom dette vil du se hele tilbudet med alt utstyr, alle priser og flere detaljer rundt evt videre fremgangsmåte. Ved hjelp av postnummeret henter vi ut en liste over referanser i nærheten av deg, disse finner du nede til venstre på siden. 

BmwNår du da logger inn på tilbudet vil du få se alt ditt valgte utstyr nedover venstre side av skjermen, teknisk info om bilen i midten og bilens pris delt opp i bilpris, avgifter og slikt ute til høyre.
Fra denne siden kan du også stille oss spørsmål eller sende meldinger til oss, og vi sender svar pr SMS og/eller e-post. logg over samtalene blir liggende der inne på siden.
I tilbudet kan du fortsatt endre farge, interiør og utstyr. Ved utstyrsendringer "låses" bilen til vi har sett over den igjen, for å luke ut eventuelle dobbelvalg eller feil her også.

Bilene som bygges på denne måte handles direkte gjennom autorisert forhandler i Sverige. Dette innebærer at det er den svenske konsumentkjøpsloven (forbrukerkjøpsloven) som gjelder for handelen. I Sverige er det tre års reklamasjonsrett. Alle oppgitte priser sjekkes kontinuerlig slik at din bygde bil ikke skal lage overraskelser i budsjettet. Ved handel mot Sverige vil nettopris p bil fastsettes i Svenske kroner (SEK).

Elcon Vi samarbeider med Elcon finans og IF Skadeforsikring.Bmw

 
Kundeinnlogging
ID: (4-5 siffer)

Passord:

Glemt passord?